n Ondersoek na die moontlike probleemareas in die aardrykskundekurrikulum op sekondere skoolvlak - Morris, Peter Clive (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.