'n Ondersoek na die rolverwagtings van die lidmate van die Nederduitse Gereformeerde Sendinggemeente van Darling - Botha, David Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1991.