n Ortografiese vergelyking tussen die masoretiese teks (kodeks B 19A) en 1QISa, met gebruikmaking van die gerekenariseerde databasis vir die bybelse Dooie See rolle - Van Rooyen, Marcel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.