n Vergelykende studie van die rol van die geldmark in monetere beleidvoering in Suid-Afrika, die Verenigde State van Amerika, die Verenigde Koninkryk, Kanada en Australie - Schoombee, G. A.(Gilliam Andries) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie mikrofiche.