n Vergelykende studie van hematologiese vlakke in dames tussen bloedskenkers en nie-bloedskenkers - Van Zyl, Louise Augusta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.