'n Vergelyking tussen die praktykteorie en die bedieningspraktyk van die ouderlingsamp in die Nederduitse Gereformeerde gemeente Graaff-Reinet - Van der Merwe, Frederick Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1991.