n Voorspellende beheerder vir 'n stabiele platform op 'n rubberwiel voertuig - Marais,Johannes Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Ing) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.