Onkonvensionele internasionale handel as 'n beleidstrategie binne die Suid-Afrikaanse konteks - Markram, Frank V (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.