Ontleding en optimering van die logistieke stelsel van 'n ondergrondse steenkoolmyn - Esterhuysen, Daniel George (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Ing) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.