Outomatiese lastrekmetings op L-band mikrogolf drywingsversterkers - De Jager, Theunis Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.