Organisatoriese en strukturele aspekte van militere maatskaplikewerk-dienste in 'n mediese kommandement met besondere verwysing na Mediese Kommandement Westelike Provinsie - De Klerk, Mimi H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.