Ouerbetrokkenheid as faktor in die skolastiese vorderingsproblematiek van leerlinge in skole van die Departement van Onderwys en Kultuur (D.O.K.) Raad van Verteenwoordigers (R.V.) - Le Kay, Ivan Ulrich Daniel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.