Pers en premier : die rol van Afrikaanse koerante in die verkiesing van P.W. Botha tot Eerste Minister - Wilken, Pieter Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.