Publieke deelname in die beplanningproses met spesiale verwysing na die Stellenbosch struktuurplan - Nieuwoudt, A. J.(Anna Jakoba) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A. in Stads- en Steekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.