Risiko toekenning van water : 'n bedryfshulpmiddel vir die Korintevette-Staatswaterskema - Du Plessis, Jakobus Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.