Rookgewoontes en interpersoonlike verhoudinge van 'n groep adolessente op Stellenbosch - De Bruyn, Maria Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.