Saamwoon as alternatiewe 'huweliksmodel' : 'n verkennende pastorale ondersoek na die grondliggende motiewe en eksistensiele belewing van die saamwoonrelasie by lidmate van die Ned. Geref. Kerk - Schutte, Ignatius Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1991.