Selfbeeldontwikkeling as pastorale vraagstuk in die ontwerp van ouerbegeleidingsprogramme vir die bediening - Van Jaarsveld, Pieter Paul (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1991.