Stellenbosse akademici en die politieke problematiek in Suid-Afrika, 1934-1948 - Broodryk, Jacobus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.)--Universiteit van Stellenbosch, 1991.