Tegnieke vir publieke deelname in die derde wereld - Munro, Jakobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.