Toerisme as ekonomiese basis vir 'n plaaslike owerheid - Roos, Gideon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.