Tussen praktykteorie en bedieningspraktyk : 'n ondersoek na die ouderling se evangelisasietaak in die Nederduitse Gereformeerde gemeente Parow-Noord - Van Niekerk, Jacobus Ignatius Rademeyer (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1991.