Uitskuring by brue : 'n vergelykende studie van berekende en waargenome dieptes - Lotriet, H. H.(Hugo Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.