Vertellende teologie as 'n moontlike oplossing vir die teorie-praxis problematiek - Van Jaarsveld, L. J. S.,1961- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1991.