Visuele beelding as kritiese faktor by die aanleer van spelling : 'n ortopedagogiese ondersoek - Swart, G. J. J.(Gert Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie mikrofiche.