Beleidsontleding met ekonometriese modelle en die Lucas-kritiek - Van Papendorp, D. H.(Dirk Hermanus),1949- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.