Chemiese karakterisering van die preorbitale klierafskeiding van die steenbok, Raphicerus campestris, en die rooiduiker, Cephalophus natalensis - Greyling, Jonine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (PhD) -- Stellenbosch University, 1992.