Die Afrikaanse Protestantse Kerk : 'n inleidende studie tot sy ontstaan en ontwikkeling - Fouche, M. F. J.(Michiel Frederik Jonker),1946- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.