Die algemene skolastiese aanlegtoets (intermedier) as moontlike voorspeller van skolastiese prestasie - Havenga, Pieter Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.