Die amp van Speaker in die Suid-Afrikaanse parlement in vergelykende perspektief : die Westminster-tydperk en daarna - Pretorius, P. J. C.(Petrus Johannes Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.