Die betekenis en funksionaliteit van algebraiese manipulasie : 'n onderrig-eksperiment met standerd sesleerlinge - Brand, Carel Petrus Van der Merwe (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.