Die betekenis van diagnostiese kriteria in die identifisering van effektiewe kommmunikasievaardighede tydens huwelikvoorbereiding : 'n pastorale ondersoek - Kotze, Willie,1968- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.