Die ekumene in Suid-Afrika : die Nederduits Gereformeerde Kerk en die stigting van die Christenraad in 1936 en die stigting van die Suid-Afrikaanse Raad van Kerke in 1968 - Ellis, Gideon,1968- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.