Die ekwilibria en kinetika van ioonuitruilingsreaksies in sterk ioniese oplossings - Viviers, Johan Abraham (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.