Die funksie van groepshanteringtegnieke in die ontwikkeling van pastorale leierskapsvaardighede - Brummer, Gerhard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.