Die gebruikswaarde van kontantvloei-inligting : 'n empiriese studie - Van Niekerk, Marita C.(Marita Christina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.