Die godsdienstige opvoeding van die kinderhuiskind : met spesifieke verwysing na die faktore wat 'n rol in die emosionele- en geloofsontwikkeling van die kind speel - Wessels, J. B.(Johannes Bernardus),1958- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.