Die houding van Stellenbossers tot oopruimtes : met verwysing na parke en riviere - Visser, D. de V. B.(Daniel de Villiers Beukes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.