Die identifisering van beroepstressors by kliniese assistente verbonde aan Tygerberg Hospitaal - Boshoff, Mari Dorothea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Universiteit van Stellenbosch, 1992.