Die identifisering van moontlike alternatiewe in die fisiese vorm en grondgebruikstruktuur van Suid-Afrikaanse metropolitaanse streke - Muller, Jaco(Jacobus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch,1992.