Die indiensopleiding van onderwysers : 'n onderwysadministrasie-perspektief op riglyne vir 'n indiensopleidingsprogram - Van Staden, C. E.(Christiaan Erens) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.