Die inkorporering van OPT beginsels in 'n voorwaartse skeduleringsprosedure wat van diskrete gebeurtenis simulasie gebruik maak - Davel, Heleen Martha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.