Die institusionalisering van 'n primere skoolkurrikulum : 'n modulere benadering - Van der Merwe, C. R. (Christiaan Rudolph) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Ed.)--Stellenbosch University, 1992.