Die invloed van geslagsonderrig op die houding van adolessente dooplidmate van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suid-Afrika oor seksuele losbandigheid - Van Niekerk, Johan Nico (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.