Die invloed van geslagsrolhouding en selfbeeld op die loopbaanorientasie van 'n groep standerd nege-meisies - Andrag, Gertrud Kristin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.