Die invloed van kwaliteit van werkslewe op die produktiwiteit van die swart werker in Suider-Afrika - Van Zyl, Hendrik Matthys Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.