Die invloed van leerstylvoorkeur op kreatiwiteit en beroepskeuse - Visser, J. C.(Johannes Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.