Die invloed van ouers se godsdiensbeoefening op die geloofsontwikkeling van die universiteitstudent : 'n empiriese ondersoek - Van Zyl, Marthinus Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1992.