Die invloed van plaaslike regeringsaanpassing en -verandering op die stelsel van afdelingsrade - Mocke, Christiaan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Admin.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.