Die invloed van skoolverandering (laerskool na hoerskool) op die aanpassing en akademiese prestasie van die adolessent - De Villiers, Elsabe (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1992.